Neurologie

Neurolog-Aljobory-Timisoara

Neurologia este o ramură a medicinei care ocupa cu studiul, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor sistemului nervos.Sistemul nervos este o rețea complexă formată din creier, măduvă spinării, nervi și celule specializate numite neuroni. Acesta controlează toate funcțiile corpului, de la mișcare și simțuri la gândire și emoții.

Pneumologie

Pneumolog-Aljobory-Timisoara

Pneumologia este o ramură a medicinei care se concentrează pe studiul, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor respiratorii. Sistemul respirator este format din plămâni, căi aeriene și mușchii respiratori. El este responsabil pentru schimbul de gaze, aducând oxigen în organism și eliminând dioxidul de carbon.

Chirurgie vasculară

Chirurgia vasculară se ocupă de diagnosticarea și tratarea afecțiunilor sistemului vascular, adică vasele sanguine din întregul corp, cu excepția celor intracraniene (ale creierului) și coronare (ale inimii). Ecografia Doppler periferică este o investigație medicală neinvazivă care utilizează ultrasunete pentru a evalua fluxul sanguin în arterele și venele membrelor superioare și inferioare. Ce presupune ecografia Doppler […]

Cu ce va putem ajuta?