dr. cristina popa Medic specialist pneumolog
4.6/5

Note acordate de catre pacienti in urma interactiunii cu medicul in cadrul consultatiei. Date preluate din feedback-ul electronic.

4.6/5

Dr. Popa Cristina

Medic specialist pneumolog in cadrul clinicii Dr. Aljobory Timisioara.

Competenţe
Efectuare explorări functionale respiratorii (Spirometrie)

Membra

Societatea Romana de Pneumologie
European Respiratory Society

Manifestari stiintifice:

Cursuri naţionale – 2013 curs postuniversitar intitulat „Reabilitarea pulmonară. Explorarea functională integrată a aparatului respirator”

Al XXV-lea Congres Național al Societății Romane de Pneumologie- Plamanul și calitatea aerului: o noua frontiera (31 octombrie-3 noiembrie 2018, Poiana Brasov)

Importanța accesibilitatii medicamentului generic în sistemul de sănătate romanesc, desfasurat la Timisoara în perioada 19-20.06.2019

CONFERINTELE SECTIUNILOR SOCIETATII ROMANE DE PNEUMOLOGIE A VIII- a Conferința Managementului Bolilor Pulmonare (12-13 iunie 2019)

CONFERINTELE SECTIUNILOR SOCIETATII ROMANE DE PNEUMOLOGIE A VIII-a Conferinţă Națională de Somnologie si Ventilație Non-Invazivă A IV-a Conferință Națională de Cancer Pulmonar

Secţiunea de Bronhologie – A X-a Conferință Naţională de Bronhologie Secţiunea de Tabacologie – A VIII-a Conferinţă de Tabacologie A III-a Conferință de Boli Pulmonare Rare (13-15 noi 2019)

Cu ce va putem ajuta?