Expertiză în medicină

Articole și noutăți

Citește ultimele noutăți din domeniul medicinei, articole despre sănătate și explicații amănunțite despre boli comune, simptome, investigații și tratamente pe care le poți face la clinica noastră.

tratament hemoroizi timisoara

Ce trebuie să știi despre hemoroizi

Articol recomandat: Totul despre polipii colonici, de la apariție la prevenție și tratament, inclusiv complicații Cauze și factor de risc Există mai multe cauze ce

tromboflebita tratament timisoara

Tromboflebita: Cauze, Simptome & Tratament

Articol recomandat: Totul despre polipii colonici, de la apariție la prevenție și tratament, inclusiv complicații Cauze Cauzele tromboflebitei sunt reprezentate de cauzele ce predispun la

Tratament bronsita cronica

Informații complete despre bronșită

Bronșita acută apare în răcelile comune, manifestată prin tuse și durează în jur de 7-10 zile. Bronșita cronică este o patologie un pic mai severă, ce presupune o inflamație de lungă durată a bronhiilor și se datorează, de obicei, fumatului. Persoanele cu bronșită cronică sunt mai predispuse infecțiilor recurente de căi aeriene.

pneumonia tratament timisoara

De la pneumonia clasică la pneumonia COVID-19

Te așteptăm să stai de vorbă cu specialiștii noștri pneumologi, din cadrul clinicii Dr. Aljobory Timisoara, și să afli cea mai bună variantă pentru a evalua starea plămânilor tăi.

Indiferent că suferi de o pneumonie actuală sau ai avut o infecție COVID cu afectare pulmănară importantă.

Shape
Shape
Cu ce va putem ajuta?