Joomla gallery by joomlashine.com

Slideshow Principal

De ce să alegeți Centrul Medical Dr. Aljobory?

Deoarece vă oferă:

  • profesionalism
  • experiență
  • calitate
  • flexibilitate
  • eficiență

17 specialități medicale, laborator, farmacie - servicii medicale complete

AcasăTermeni și condiții

Termeni și condiții

Informații despre website

Site-ul web http://www.dr.aljobory-medicalcenter.ro este proprietatea S.C. Dr. Aljobory Medical Center S.R.L., cu sediul în Timișoara, str. Bucovinei, nr.73.
Proprietarul site-ului își rezervă dreptul de a modifica, integral sau parțial, conținutul site-ului, fără o notificare prealabilă a vizitatorilor.

Proprietatea intelectuală

Elementele din conținutul sitului - logo, fotografii, videoclipuri s.a.m.d. - sunt proprietatea Dr. Aljobory Medical Center și sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea oricăror elemente enumerate anterior fără acordul explicit al proprietarului se pedepsește conform legilor în vigoare.

Limitare de responsabilitate

Dr. Aljobory Medical Center nu își asumă niciun fel de responsabilitate pentru eventualele prejudicii (directe, indirecte, accidentale sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site, chiar dacă acestea pot duce la diverse pierderi. Vizitatorii site-ului Dr. Aljobory Medical Center pot notifica proprietarul site-ului cu privire la eventuale neconcordanțe între diferitele informații prezente pe site.

Dispute și conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între Dr Aljobory Medical Center și utilizatorii site-ului se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor judecătorești.

Computer Tomograf

Laboratoarele Synevo

În cadrul Dr. Aljobory Medical Center aveți acces la servicii medicale de laborator la standarde de calitate internaționale prin Laboratoarele Synevo.

Centrul Medical Dr. Aljobory este clinică parteneră a Allianz Ţiriac Asigurări de Sănătate.

Centrul Medical Dr Al-Jobory este in relaţie contractuală cu C.J.A.S Timiş pentru specializările Obstetrică-Ginecologie şi Gastro-enterologie

Tratament hemoroizi

Coagulare in rosu

Coagularea în infraroșu este o procedură medicală folosită pentru a trata hemoroizii...
Citește mai depate

Tratament varice

Laser endovenos pentru variceTratarea cu laser endovenos a varicelor înlocuiește intervențiile chirurgicale clasice, fiind o procedură minim... Citește mai departe

Spirometrie

Spirometrie Spirometria este examenul medical menit să măsoare volumele și debitele pulmonare. Pacientul este...
Citește mai departe